Huren in The Yarn

Zeist - Austerlitz
Actueel aanbod

vanaf € 1.075,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 121m2

Over dit project

Kent u The Yarn al? Dit appartementencomplex wordt binnenkort een prachtig thuis voor bewoners van 36 luxe driekamerappartementen en vier penthouses in Zeist. De oppervlakten van de appartementen variëren van 88 tot 91 m2 en de penthouses variëren van 98 tot 121 m2.

Wie in The Yarn woont, heeft het getroffen. De appartementen hebben een centrale locatie in Zeist, de binnenstad van Zeist bevindt op slechts enkele minuten lopen!
Elk appartement beschikt over een prachtig balkon of terras, waardoor u elk moment van de dag kunt genieten van de zon. Daarnaast komt elke woning met een beschikbare parkeerplek in ondergelegen privé parkeergarage.

The Yarn is dus uitstekend bereikbaar met de auto, maar ook met de fiets en met het openbaar vervoer. Busstation Zeist bevindt zich op 3 minuten lopen met een directe busverbinding naar het centrum van Utrecht en treinstation Utrecht Centraal.

Verwachte oplevering: Q4 2018

Voor meer informatie en om u in te schrijven voor de nieuwsbrief: www.hureninTheYarn.nl

Like ook de Facebook-pagina en volg alle updates!

www.facebook.com/hureninTheYarn

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in The Yarn
Huurprijs van
€ 1.075,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden