Actueel

Nieuws

Alle appartementen onder optie Lokaal nieuws vrijdag 25 februari 2022

Alle appartementen onder optie

Alle appartementen staan onder optie.

Het is niet meer mogelijk in te schrijven voor deze appartementen.

De verkoop is gestart Lokaal nieuws donderdag 03 februari 2022

De verkoop is gestart

Het is zover! De verkoop van de 19 luxe appartementen van Beaufort in Kerckebosch Zeist is van start.

Het is zover! De verkoop van de 19 luxe appartementen van Beaufort in Kerckebosch Zeist gaat vandaag van start. Vanaf 12.00 uur kunt u bij de makelaars een brochure met overige verkoopinformatie afhalen. Om in aanmerking te komen voor het appartement van uw dromen dient u zich digitaal in te schrijven via uw persoonlijke account op de website. Inschrijven kan tot maandag 14 februari om 12.00 uur. 

Nieuwe plankaart Kerckebosch Lokaal nieuws donderdag 06 januari 2022

Nieuwe plankaart Kerckebosch

Kerckebosch bestaat uit zes buurten. Ze zijn door elkaar gescheiden door bos, hei en park. Elke buurt heeft een eigen karakter en uitstraling. Die worden bepaald door de omliggende natuur, de architectuur en de inrichting van de buitenruimte.

Deze kaart is een verbeelding van de plannen voor Kerckebosch. De plannen en planning zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Klik op de bovenstaande afbeelding voor een vergroting en om verder op de kaart in te zoomen. Bekijk voor de inrichting van een deelgebied de inrichtingsplannen op de website www.kerckeboschzeist.nl.

Het grote aftellen is begonnen Lokaal nieuws dinsdag 21 december 2021

Het grote aftellen is begonnen

Oudejaarsdag was nog nooit zo bijzonder als dit jaar. Het grote aftellen is namelijk begonnen. In januari start de verkoop van de 19 exclusieve appartementen van Beaufort in Kerckebosch Zeist.

Hier nog nieuwe tekst

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden