Actueel

Nieuws

Thuis in Het Loo begint al echt vorm te krijgen! Lokaal nieuws dinsdag 12 november 2019

Thuis in Het Loo begint al echt vorm te krijgen!

De kopers van fase 1 hebben sinds het voorjaar hun intrek genomen in de woningen en ook fase 2a is inmiddels opgeleverd aan de kopers

Thuis in Het Loo is een nieuwbouwproject met een doordachte opzet en een architectuur die naadloos aansluit op de uitstraling van het bestaande dorp. Er zijn nog enkel vrijstaande woningen uit fase 2b te koop.

Lorem ipsum Lokaal nieuws vrijdag 06 september 2019

Lorem ipsum

jaja

dasdasdasd

Fase 3 in verkoop Lokaal nieuws donderdag 18 juli 2019

Fase 3 in verkoop

De verkoop van fase 3 is gestart. Je kunt je inschrijven voor een van de 4 semi-bungalows en 20 rijwoningen. 

De verkoop van fase 3 is gestart. Je kunt je inschrijven voor een van de 4 semi-bungalows en 20 rijwoningen. 

Klik hier om de verkoopdocumenten te downloaden en in te schrijven.
Wil je de verkoopbrochure en documenten liever per post ontvangen? Vraag deze gerust op bij een van de verkopende makelaars. Zie contactgegevens onderaan deze pagina.

Voorinschrijving fase 3 gestart Lokaal nieuws dinsdag 02 juli 2019

Voorinschrijving fase 3 gestart

Thuis in Het Loo groeit! Fase 1 is opgeleverd, fase 2a in aanbouw en de verkoop van fase 2b en fase 3 is in volle gang. 

Thuis in Het Loo groeit! Fase 1 is opgeleverd, fase 2a in aanbouw en de verkoop van fase 2b en fase 3 is in volle gang. 

Klik hier voor meer informatie en om te schrijven.

 

4 veelgemaakte fouten bij het kopen van een huis Lokaal nieuws maandag 24 juni 2019

4 veelgemaakte fouten bij het kopen van een huis

Het kopen van een huis is een hele grote stap in je leven. Je bepaalt namelijk wat jouw thuis zal zijn voor zeker een aantal jaar. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn op deze grote aankoop en overal goed bij na te denken. Toch komt het helaas vaak voor dat mensen overhaaste beslissingen maken bij het kopen van een huis. Om jou voor deze overhaaste beslissingen te behoeden, zijn hieronder een aantal veelgemaakte fouten beschreven. Wie weet helpt het jou bij het aankoopproces van jouw toekomstige huis!

1. Eisen voor het huis vergeten

Vanaf het moment dat je ging bezichtigen, raakte je al verliefd op het huis. Je zag al helemaal voor je hoe je iedere kamer in zou richten. Het is natuurlijk hartstikke leuk dat je zo enthousiast bent, want het gaat er uiteindelijk om dat jij je thuis kunt voelen in het huis en dit ook voor je ziet. De valkuil hierbij is echter dat je tijdens het bezichtigen de eisen kunt vergeten die je van tevoren had opgesteld. Doordat je op dat moment namelijk zo verliefd bent op het huis, kan het zijn dat je niet meer na gaat denken over bijvoorbeeld de ligging, de grootte van de kamers of alle onderhoud die gedaan moet worden. Houd hier rekening mee op het moment dat je een huis gaat bezichtigen. Wat je eventueel ook kunt doen, is een derde partij meenemen naar de huisbezichtiging voor een neutrale mening.

2. Een te hoog bod op het huis

Wanneer je een huis zo graag wilt hebben, kan het voorkomen dat je een hogere vraagprijs biedt dan nodig zodat anderen jou niet overbieden. In het geval dat je echter een akkoord krijgt op jouw hoge bod, is het zo dat je veel meer betaald dan de originele koopsom. Het gevolg hiervan is dat er een mogelijke kans is dat jij niet genoeg geld hebt, waardoor je het koophuis niet geheel kunt financieren. Dit zou betekenen dat je door het te hoog geplaatste bod niet de koop van jouw droomhuis kunt realiseren. Denk daarom dus goed na voordat je een bod plaatst voor een huis door je budget goed in kaart te brengen.

3. Eerst kopen, dan verkopen

Je wilt het liefst eerst een huis kopen voordat je je eigen huis hebt verkocht. Het is echter verstandig om te beginnen met het verkopen van je huidige huis. Dit omdat je anders te maken krijgt met dubbele lasten wanneer je beide huizen bezit. Tevens is het vervelend voor de verkopers als je de koop van je nieuwe huis uitstelt tot je je eigen huis hebt verkocht. Daarom is het slim om eerst je eigen huis te verkopen voordat je op zoek gaat naar een nieuw huis.

4. Alles zelf willen regelen

Voor de aankoop van je huis wil je zelf alle zaken gaan regelen zonder een adviseur om hypotheekadvies te vragen. Het gevolg hiervan kan echter zijn dat achteraf blijkt dat het budget niet goed is berekend, waardoor je het koophuis niet kunt financieren. Dit zou natuurlijk erg jammer zijn, doordat je zo niet goed weet wat jouw mogelijkheden zijn. Bij het kopen van een huis is het erg belangrijk om van tevoren goed vast te stellen wat jouw maximale hypotheek is. Zo kun je gerichter op zoek naar het huis dat het beste bij jouw budget past.

Wees goed voorbereid!

De veelgemaakte fouten die hierboven worden toegelicht, tonen aan hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn voor het kopen van je toekomstige huis. Schakel daarom voor het kopen van een huis een hypotheekadviseur in. Hij of zij kijkt dan samen met jou naar hoe jij jouw koophuis kunt financieren. Zo weet je zeker dat je de koop van je huis kunt realiseren, zonder je financieel zorgen te maken. Voor een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur in Zeist kun je kijken op www.hypotheekadvies.nl.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden