Thuis in Het Loo

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zeist - Austerlitz
Actueel aanbod

€ 319.000,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 165m2
Kaveloppervlak
120 - 286m2

Over dit project

Thuis in Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met in totaal circa 104 woningen. Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

Natuurlijk en groen
Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting. Wordt het een rijwoning, semi-bungalow, 2^1-kap- of vrijstaande woning? Je zult je er hoe dan ook thuis voelen!
Meld je nu aan op www.thuisinhetloo.nl.

Een nieuwe wijk voor iedereen
Het Loo is een wijk voor iedereen. Je hebt keuze uit rijwoningen, semi-bungalows, tweekappers en vrijstaande woningen. Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Het Loo. En ook je persoonlijke smaak kun je laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin.

Fase 2 in verkoop
Fase 2 gaat op 15 maart in verkoop. Wil je op de hoogte blijven voor fase 2 of de overige fases? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief op www.thuisinhetloo.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Het Loo
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
23
Prijs
€ 319.000,- tot € 525.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden