Thuis in Het Loo

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zeist - Austerlitz
Actueel aanbod

€ 350.000,- tot € 417.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 140m2
Kaveloppervlak
123 - 237m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Wonen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug
Aan de bosrand bij Austerlitz verrijst momenteel een compleet nieuwe wijk met circa 104 woningen. Een plek waar je heerlijk tot rust komt, middenin natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Gunstig gelegen tussen Zeist en Driebergen. Thuis in Het Loo wordt een wijk voor iedereen. Er komen diverse typen nieuwbouwwoningen: semi-bungalows, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Woningaanbod
Thuis in Het Loo wordt gefaseerd ontwikkeld en gebouwd. Fase 1 en fase 2a zijn opgeleverd. De woningen van fase 2b en fase 3 zijn verkocht. Naar verwachting zal de verkoop van fase 4 in het voorjaar van 2020 starten.
Kijk op www.thuisinhetloo.nl/woningen voor meer informatie.

Natuurlijk en groen
Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting.

Meld je aan voor de nieuwsbrief op www.thuisinhetloo.nl. 

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Het Loo
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24
Prijs
€ 350.000,- tot € 417.500,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden