Kroosthof Zeist

Zeist - Zeist
Actueel aanbod

€ 649.000,- tot € 760.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
166 - 166m2
Kaveloppervlak
350 - 650m2
Inhoud
623 - 640m3

Over dit project

Kroosthof
Royaal wonen in een luxe twee-onder-één-kap of vrijstaande woning op fietsafstand van het Utrecht Science Park. De woningen worden standaard opgeleverd als 0-op-de-meter en daarvoor voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De percelen waar deze woningen op gebouwd gaan worden zijn voor de huidige nieuwbouw begrippen royaal te noemen!

Het betreft een kleinschalig nieuwbouwproject waarbinnen 5 prachtige woningen gebouwd gaan worden, waaronder 4 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De woningen zijn met circa 165 m² qua woonoppervlak riant te noemen en hebben daarnaast een goed bemeten perceel tussen de circa 350 m² en de 650 m².

Gelegen aan een doorgaande route naar Zeist-West in een diverse wijk met luxe grote woningen en gezinswoningen. Diverse voorzieningen op korte afstand, waaronder het gezellige centrum van Zeist, winkelcentrum met supermarkt en winkels voor de dagelijkse boodschappen, (basis)scholen, sportfaciliteiten op fietsafstand. Zowel de uitvalswegen en openbaar vervoer richting de grote steden, het UMC en Utrecht Science Park zijn goed en snel te bereiken.

De woningen zullen met veel zorg en aandacht gebouwd worden en luxe afgewerkt volgens de persoonlijke/individuele woonwensen van de koper.

Verkoop
De inschrijfperiode is geëindigd, er kan helaas niet meer ingeschreven worden op het project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kroosthof Zeist
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs
€ 649.000,- tot € 760.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden