Kroosthof Zeist

Zeist - Zeist
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
350 - 650m2
Inhoud
605 - 630m3

Over dit project

Op een mooi en ruim perceel met veel privacy, gelegen achter de Kroostweg-Noord in Zeist, zijn wij bezig met de ontwikkeling van 5 woningen. De ontsluiting vind plaats via de rustige Kroostweg-Noord.
De 5 woningen worden in een toekomstig hof verdeeld over het terrein en bestaan uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Het parkeren kan op eigen terrein, en voor bezoek worden ook parkeerplaatsen aangebracht. Kavels vari�ren van ca. 350 m� tot ca. 650 m�.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kroosthof Zeist
Koopwoningen
5
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden