Wonen op Sterrenberg

Zeist - Huis ter Heide
Actueel aanbod

€ 295.000,- tot € 665.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 176m2
Kaveloppervlak
133 - 1035m2
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

Droomt u van een ruime woning met tuin in een bosrijke omgeving? Dan is project Bosranden op de bosrijke locatie Sterrenberg (Huis ter Heide, gemeente Zeist) precies wat u zoekt!

Comfortabele nieuwbouwwoningen met royale tuinen, op minder dan 10 km van de stad Utrecht. Geen standaard nieuwbouwlocatie, maar wonen in het bos. Omgeven door volgroeide bomen en dichtbij alle dagelijkse voorzieningen vindt u hier comfortabele herenhuizen en luxe villa's. De klassieke jaren '30 architectuur is gecombineerd met modern woongemak: zo beschikken alle huizen standaard over vloerverwarming en uitstekende isolatie. Wie maximaal duurzaam wil wonen kiest voor EnergieNotaNul (R), lees er meer over op de website: www.wonenopsterrenberg.nl.

Ontdek Sterrenberg zelf en kom eens langs in het informatiecentrum.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op Sterrenberg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
85
Prijs
€ 295.000,- tot € 665.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden