Duivenhorst

Zeist - Den Dolder
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouwproject Duivenhorst verrijst naast het station en het centrum van Den Dolder. De ontwikkelaar verwierf eerder al de grondpositie van deze locatie, die ten opzichte van zijn omgeving vier meter lager ligt. Bij de ontwikkeling van de plannen voor het braakliggende stuk grond werkte de ontwikkelaar intensief samen met de gemeente Zeist. Dat leverde een nieuwbouwplan op met 48 stijlvolle koopwoningen met een jaren 30-uitstraling, ontworpen door architect Hans Been.

Op dit moment wordt de bestemmingsplanprocedure opgestart. Naar verwachting begint Van Wijnen Harderwijk B.V.in het eerste kwartaal van 2015 met de bouw van de eerste fase van Duivenhorst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Duivenhorst
Koopwoningen
48
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden