Dorpsplan Austerlitz

Zeist - Austerlitz
Toekomstig aanbod

€ 160.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 160m2
Kaveloppervlak
120 - 500m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Austerlitz wil een compleet dorp zijn met een beperkte groei tot maximaal 2.000 inwoners. De bouw van woningen is nodig om de huidige voorzieningen in stand te houden en waar mogelijk uit te breiden. Daarnaast zorgt nieuwbouw ervoor dat huidige inwoners kunnen doorstromen naar een andere woning binnen het dorp. Om deze doelen te realiseren is een Dorpsplan opgesteld.

Akkoord over nieuwbouw
Op 24 maart 2014 hebben alle betrokken partijen een akkoord bereikt over realisatie van het Dorpsplan. Een belangrijke stap in het proces is de aanpassing van het bestemmingsplan. Naar verwachting kan de bestemmingsplanprocedure eind 2014 of begin 2015 zijn afgerond. In de loop van 2015 kan de nieuwbouw van de koopwoningen dan van start gaan. Volgens plan start de nieuwbouw van basisschool Pirapoleon en de sociale woningen in 2018.

Woningbouw
Woningbouwvereniging De Kombinatie neemt de sociale woningbouw voor haar rekening. Het gaat om 35 sociale woningen. Een marktpartij zal de koopwoningen gaan realiseren. Het gaat om de gefaseerde realisatie van circa 100 vrije sectorwoningen in de periode 2015-2020.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dorpsplan Austerlitz
Koopwoningen
100
Prijs
€ 160.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden