Mijnhardt Wonen

Zeist - Zeist
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 180m2
Kaveloppervlak
10 - 20m2
Inhoud
10 - 20m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Het plan voor de Zeister Warande voorziet vooralsnog in verschillende bouwvormen, uiteenlopend qua grootte, hoogte en aankleding van de buitenruimte. Bij elkaar tellen ze circa 218 woningen. Doordat de bebouwing zicht richt op de Utrechtseweg krijgt Zeist haar oude, historische binding terug. Door twee buitenplaatsen te maken, de Kleine en de Grote Warande en het ontwerp te enten op historische gegevens, krijgt de Utrechtseweg bovendien haar elegantie terug.

Doordat de gebouwen verspreid tussen groenaccenten liggen, wordt het mooi ingepast in het landschap. De Kleine Warande krijgt huurhuizen, De Grote Warande bestaat uit een mix van appartementen, penthouses en grondgebonden woningen voor de verkoop.

Omdat het ontwerp uit meerdere deelgebouwen bestaat, is het mogelijk de bouw te faseren, waardoor de omgeving er niet lang blijft uitzien als een bouwplaats. Ieder woongebouw wordt direct inclusief de geplande buitenruimten gerealiseerd. Statige, witte architectuur. Alles meteen passend en begaanbaar, met het volwaardige beeld van een luxe woonstede, ingebed in het omringende groen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mijnhardt Wonen
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
150
Huurwoningen
68
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden