Oud Seyst

Zeist - Zeist
Actueel aanbod

€ 825.000,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
215 - 238m2
Kaveloppervlak
203 - 260m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De Meester bestaat uit 3 herenhuizen en is onderdeel van project Oud Seyst te Zeist. Genoemd naar schrijver Johan de Meester die woonde in de 1e Dorpsstraat. Hij schreef onder andere “De zonde in een deftig dorp” (1921) dat zich afspeelt in Zeist. De verkoop van deze woningen is de laatste fase en daarmee de afronding van project Oud Seyst.

De hoofdentree van uw herenhuis bevindt zich aan de Kerkweg met fraai zicht op het Walkartpark. U stapt binnen in een royale living en (woon)keuken. Daarnaast beschikt uw woning, bestaand uit 3 woonlagen, een ruime badkamer, 4 slaapkamers en ruime tuin. De woonoppervlaktes variëren van 215 m² tot 238 m² met perceeloppervlaktes van circa 200 m² tot 260 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oud Seyst
Koopwoningen
3
Prijs
€ 825.000,- tot € 950.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden