Rozenheuvel

Zeist - Zeist
Toekomstig aanbod

Over dit project

In het historische centrum van Zeist verrijst aan de Rozenstraat een bijzonder appartementengebouw. Met haar Hollandse rode baksteen, duurzame houten elementen in de gevel en in het trappenhuis, en vrije zichtlijnen vanuit de woning is dit gebouw een plaatje om te zien. Verdeeld over 4 verdiepingen vind je hier 16 zonnige, energiezuinige appartementen. Dat is iedere dag heerlijk thuiskomen.

Een zonnige woonkamer met veel lichtinval door de vele raampartijen. Een open keuken met volop ruimte. Twee slaapkamers, een handige inpandige berging en een moderne badkamer. Dat is jouw appartement in een notendop. Van de 16 appartementen die Rozenheuvel telt, is er geen één exact gelijk, waardoor er 16 unieke appartementen zijn.

Welk appartement je ook kiest, je geniet optimaal van binnen én buiten. Een lekker wijntje of een goudgeel biertje op het terras, het balkon of in je eigen tuin: de buitenruimtes zijn gelegen op het zuidwesten, waardoor je geen zonnestraal hoeft te missen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rozenheuvel
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden