Zeist Bosgaarde

Zeist - Zeist
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 82m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

De geur van dennenappels, zingende vogels en een springende eekhoorn. Dit kenmerkt het nieuwbouwplan ‘Bosgaarde’, een deelplan van Kerckebosch in Zeist. Oprecht een uniek plan te noemen! Trebbe ontwikkelt Bosgaarde en je vindt hier straks 30 rug-aan-rugwoningen bestemd voor de verkoop en 27 huurappartementen. Deze woningen krijgen een vriendelijke en natuurlijke uitstraling en gaan helemaal op in de bosrijke omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren en auto’s worden uit het zicht geparkeerd. In deze buurt zijn dagelijkse voorzieningen en scholen dichtbij. Net als het schitterende nationale park de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Gewoon naast de deur. Hier voel jij je straks helemaal thuis.

Duurzaamheid is hét uitgangspunt in dit project. Zo krijgen de woningen een uitgekiend, duurzaam energieconcept dat resulteert in betaalbare energielasten en een hoog wooncomfort. In deze omgeving is één zijn met de natuur vanzelfsprekend, daarom is ervoor gezorgd dat de landschappelijke inrichting van Bosgaarde natuurinclusief is. Zo is er veel ruimte voor groen en wordt er ook bewust omgegaan met ruimte voor water door zo min mogelijk verhardingen toe te passen op het terrein. Tegelijkertijd krijgt het groen extra de ruimte, doordat het parkeren is opgelost in stallingsgarages onder de woningen en appartementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zeist Bosgaarde
Start verkoop
2022 (3e kwartaal)
Start verhuur
2022 (3e kwartaal)
Koopwoningen
30
Huurwoningen
27
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden