Wandgrimeurs

Zeist Bosgaarde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zeist - Zeist
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 505.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 82m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

De geur van dennenappels, zingende vogels en een springende eekhoorn. Dit kenmerkt het nieuwbouwplan ‘Bosgaarde’, een deelplan van Kerckebosch in Zeist. Oprecht een uniek plan te noemen! In Bosgaarde vind je straks 30 rug-aan-rugwoningen. Deze koopwoningen krijgen een vriendelijke en natuurlijke uitstraling en gaan helemaal op in de bosrijke omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren en auto’s worden uit het zicht geparkeerd. In deze buurt zijn dagelijkse voorzieningen en scholen dichtbij. Net als het schitterende nationale park de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Gewoon naast de deur. Hier voel jij je straks helemaal thuis.

VERKOOP GESTART!
De verkoop van Bosgaarde is gestart. Je kunt je nu inschrijven op één of meerdere woningen van jouw voorkeur. De verkoop verloopt volledig digitaal. Je kunt je inschrijven tot donderdag 15 september 2022 23.59 uur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zeist Bosgaarde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30
Prijs
€ 450.000,- tot € 505.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden