Nieuw Zandbergen

Inschrijving geopend.
Zeist - Huis ter Heide
Actueel aanbod

€ 209.000,- tot € 665.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
30 - 105m2

Over dit project

VERKOOP GESTART! Schrijf je in via de projectwebsite: woneninnieuwzandbergen.nl

UNIEK!! Zo kan landhuis Nieuw Zandbergen worden genoemd, en je kunt er binnenkort zelf wonen!

Tussen Amersfoort en Utrecht, onder de rook van Zeist ligt Huis ter Heide. Aan de rand, direct naast het befaamde witte kerkje staat Nieuw Zandbergen. Het imposante landhuis uit 1913 had destijds een open loggia op de afgeronde hoek, uitkijkend over het park en de weg staat aan de aan de rand van het Blookerpark.

Het landhuis Nieuw Zandbergen wordt getransformeerd naar 16 luxe appartementen en maisonnettes van 30 tot 105 m2 en bestaat uit de types studio, 2-kamer appartement en 3-kamer appartement.

Rondom het huis ligt een heerlijke tuin dat eigendom wordt van de vereniging van eigenaren en waar je heerlijk kunt genieten van de rust die de omgeving biedt.

In de nabije omgeving vind je hier de Utrechtse golfclub De Pan, Zeister sportvereniging Schaerweijde, Bospark Bilthoven, Het Nationaal Militair Museum en nog vele andere bezienswaardigheden. Voor de deur is een bushalte vanwaar je naar Utrecht Centrum kunt reizen.

Voor meer informatie: www.woneninnieuwzandbergen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Zandbergen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
5 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 209.000,- tot € 665.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden