De Lindenhorst

Zeist - Zeist
Toekomstig aanbod

Over dit project

De Lindenhorst is een prachtige plek, gelegen aan de Verlengde Slotlaan in Zeist. De locatie is verstopt in het groen, verborgen tussen de vele bomen. Een unieke plek om te ontwikkelen!
VanWonen creëert duurzame woningen in een gezonde woonomgeving. De Lindenhorst wordt zo’n gezonde plek. Het gaat plek bieden aan natuur én duurzame woningen met veel ruimte voor eigen ideeën. Gezinnen en ouderen maken samen deze buurt!
Samen met de buurt en de toekomstige bewoners willen wij deze nieuwe gezonde woonomgeving ontwikkelen. Heeft u interesse? Schrijf u in als belangstellende via www.wonenindelindenhorst.nl en wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lindenhorst
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden