Beaufort

Zeist
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

WONEN IN BEAUFORT KERCKEBOSCH
Exclusief, toekomstbestendig en luxe wonen in een unieke bosrijke omgeving. In een nieuw en duurzaam appartement met een royale buitenruimte. Rust, ruimte en groen. Elke dag weer. Dat is wonen in Beaufort in Kerckebosch Zeist.

Beaufort is, naast de groene woonbeleving in Kerckebosch, uniek in vele facetten. Opvallend zijn de riante terrassen die volledig rondom het gebouw lopen. Natuurlijke elementen en materialen bepalen de sfeer in en om uw woning. Door de grote glazen gevels hebben de appartementen een natuurlijke lichtinval. Hierdoor onderstaat een directe verbinding met het bomenrijke landschap rondom. Vanuit uw appartement stapt u zo uw eigen terras op en kijkt u het bos in. Dat is nog eens genieten!

Verwachte verkoopprijzen
De 19 luxe appartementen verschillen in oppervlakte. Afhankelijk van het type appartement zullen de verkoopprijzen variëren van € 675.000,- tot € 750.000,-.

Start verkoop
Naar verwachting zullen we medio 2021 starten met de daadwerkelijke verkoop van deze exclusieve appartementen.
Meld u aan als geïnteresseerde en klik in het account op Mijn Woonwensen om de enquête in te vullen.
op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Beaufort
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden