Krullelaan Zeist

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zeist - Zeist
Actueel aanbod

vanaf € 300.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
89 - 153m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

KRULLELAAN ZEIST
Markante appartementen en stadswoningen aan de Krullelaan in Zeist

De Krullelaan is één van de markante lanen van Zeist. Het in de vorige eeuw als Hertenlaantje aangeduide zandpad werd door Christoffel Timmerman, eigenaar van de aan dit laantje gevestigde kuiperij, verhard met de uit zijn werkplaats afkomstige krullen. Het lag daarom voor de hand, dat deze laan de naam Krullelaan kreeg.
Drukkerij Vonk vestigde hier op nummer 1 zijn drukkerij. In de jaren ’70 werd de drukkerij overgenomen door installatiebedrijf Geytenbeek. Dit bekende Zeister loodgietersbedrijf mocht zich er na zijn 100 jarige bestaan zelfs Koninklijk noemen.

9 woningen
Met respect voor deze historie worden er op deze locatie nu 7 stadswoningen en 2 appartementen ontwikkeld. De voormalige kantoorruimte van de firma Geytenbeek zal worden herbouwd tot 2 appartementen, waarvan er 1 met tuin en 1 met een groot dakterras. De 7 stadswoningen zijn ruim bemeten en hebben een tuin aan de achterzijde.
Functionaliteit en moderne architectuur zijn de uitgangspunten van deze ontwikkeling. Dit in combinatie met duurzame bouw wat blijkt uit onder andere het “gasloos” bouwen, de standaard geleverde zonnepanelen en de gekozen materialen.

Locatie
Wonen op loopafstand van de uitgestrekte Zeisterbossen en van het centrum van Zeist? De vruchten plukken van alle mogelijkheden en faciliteiten die Zeist u biedt? Deze locatie aan de Krullelaan is het beste van beide werelden.
In 20 minuten bent u met de fiets in het centrum van Utrecht, aansluitingen op de A12 en A28 zijn in 5 minuten bereikbaar. Het NS-station Driebergen-Zeist ligt op 10 fiets minuten en heeft rechtstreekse verbindingen met Utrecht, Den Haag en Amsterdam.
Theater en bioscoop FIGI, diverse terrassen en een uitgebreid winkelgebied is wat het centrum van Zeist u ook nog biedt.

Meer informatie
Alle op dit moment beschikbare informatie vindt u op www.krullelaan.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met één van de makelaars van dit project. Indien u geïnteresseerd bent adviseren wij u om u in te schrijven op deze website. Wij zullen u dan op de hoogte houden over bijvoorbeeld het moment van start verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Krullelaan Zeist
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Prijs vanaf
€ 300.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden