De Monarch

Zeist - Austerlitz
Actueel aanbod

€ 595.000,- tot € 775.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
157 - 185m2
Kaveloppervlak
302 - 885m2

Over dit project

De Monarch: nieuwbouw in het groen aan de rand van Austerlitz
EXCLUSIEF EN COMFORTABEL WONEN MET DIEPE ZONNIGE TUINEN
In De Monarch woon je in een comfortabele nieuwbouwwoning in het groen van Austerlitz. Beleef de mooie en rustige bosrijke omgeving vanuit je eigen riante achtertuin, met de vogels als je achterburen. Maak een heerlijke boswandeling vanuit je eigen nieuwe woning. Laat je kinderen onbezorgd buitenspelen. Kortom, geniet van de seizoenen en de natuur. Een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Projectwebsite: www.welkomindemonarch.nl

De feiten:

- 17 comfortabele woningen
- Woonoppervlak van ca 160 m2
- Ruime kavels 300 tot 885 m2
- Verschillende unieke types half vrijstaande woningen
- Eén vrijstaande woning
- Zonnige achtertuinen van ca 20 meter diep en 10 meter breed
- Geen achterburen
- Parkeren op eigen terrein
- Aan de rand van het dorp Austerlitz en bos
- Basisvoorzieningen dichtbij in Austerlitz en Zeist
- Natuur, cultuur, restaurants, op een steenworp afstand in Zeist en Utrecht en van Woudenberg tot aan Amersfoort

-----------------------------------------------------------

Prive wonen op het mooiste plekje van de wijk

In De Monarch woon je op een unieke en rustige plek tegen de bosrand van Austerlitz. De woningen in De Monarch zijn voor iedereen: een gezin met kinderen, een jong stel of een stel waarvan de kinderen al uit huis zijn. Kinderen kunnen onbezorgd buitenspelen, je kunt een heerlijke boswandeling maken en je kunt genieten van de mooie, rustige omgeving. De Monarch: een plek waar iedereen zicht thuisvoelt.

Het totale plan telt 17 royale woningen met een oppervlakte van circa 160 m². De woningen passen bij elkaar, maar zijn toch nét iets anders. Dit zorgt voor een fijne, dorpse sfeer. Je hebt keuze uit verschillende typen tweekappers en een vrijstaande woning. De tuinen grenzen aan de bosrand, waardoor je geen directe achterburen hebt. Niet midden in de wijk en heel privé.


Standaard veel voordelen

Iedere woning beschikt over een eigen garage, maar ook op de oprit is plaats voor twee auto's. Parkeren voor de deur; het past bij het dorpse karakter van De Monarch. De verkeersluwe wegen zijn de perfecte plek om onbezorgd buiten te spelen. Door de goede toegangswegen ben je bovendien zo op de plaats van bestemming. En mocht je toch nog zaken tegenkomen die je wilt aanpassen? Geen probleem! Met diverse optionele mogelijkheden is vrijwel alles mogelijk.

Kies je voor De Monarch dan kies je voor volop voordelen. En dat merk je meteen als je binnenstapt. Met een diepte van bijna 12 meter mag je nieuwe woning met recht het stempel 'royaal' dragen. Datzelfde geldt voor de grote en diepe kavels van 300 m² tot maar liefst 885 m². We kiezen bewust voor luxe en duurzame materialen en gaan uitsluitend voor een hoogwaardige afwerking van zowel in- als exterieur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Monarch
Koopwoningen
17
Prijs
€ 595.000,- tot € 775.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Verwarming
Vloerverwarming
Overige
Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Si-No Makelaardij B.V.
Oeverstraat 30
3961 AN Wijk bij Duurstede
jeroen@si-no.nl
http://www.si-no.nl/

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden