Villapark Bosranden

Zeist
Actueel aanbod

€ 609.000,- tot € 725.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
176 - 176m2
Kaveloppervlak
355 - 500m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Villapark Bosranden

VERKOOP GESTART!!

De luxe villa's van Villapark Bosranden bestaan uit diverse type's. In het laatste deel van het project vind u 6 statige helft van een dubbele villa's en 3 prachtige vrijstaande villa's. Stuk voor stuk royale huizen met een luxe afwerking.

Perfecte ligging
In de bossen bij Zeist, op minder dan tien kilometer van de bruisende stad Utrecht, vindt u Sterrenberg: een aangename en duurzame wijk omringd door groen. Verscholen tussen het geboomte ligt Villapark Bosranden, het meest luxe en statige deel van de wijk. Hier geniet u van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvolle nieuwbouw in één van de 46 prachtige villa's.

Luxueus wonen op Villapark Bosranden
Kies voor het gemak van deze duurzame en groene wijk. Spring op de fiets en sta binnen tien minuten bij de supermarkt of middelbare school – de basisschool bereikt u lopend binnen vijf minuten. In de omgeving is genoeg te beleven, zo zijn er verschillende sportvelden en zelfs een skibaan. Het gebied staat bovendien bekend om haar talloze en prachtige fietsroutes. Stap na een lange dag werken op uw mountainbike en cross op uw gemak door de bossen. Ontspannen was nog nooit zo fijn en zo dichtbij!

Geïnteresseerd in dit nieuwbouwproject? Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op www.villaparkbosranden.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villapark Bosranden
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Prijs
€ 609.000,- tot € 725.000,-
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Bijkeuken, Kantoor
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden