Lokaal nieuws vrijdag 12 juni 2020 Bron: Thuis in Het Loo

Blog - Thuis in Het Loo: nieuw wonen aan de bosrand van Austerlitz

Een buitenkans aan het bos. Dat is Thuis in Het Loo. De nieuwe wijk voor iedereen in Austerlitz, gelegen in het prachtige natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, nabij Zeist, Driebergen en Maarn. Op deze unieke plek vind je alle rust in de prachtige groene omgeving.

Of je nu samenwoont, een gezin met kinderen hebt óf de kinderen al uit huis zijn; in Thuis in Het Loo voel je je gegarandeerd thuis. De unieke uitstraling van de wijk is mede te danken aan de diversiteit aan woonstijlen. Thuis in Het Loo telt ruim 100 duurzame woningen in drie kenmerkende stijlen. Zo wordt de traditionele bouwstijl afgewisseld met modern en klassiek. Er wordt volop gewerkt met verschillende kleuren en natuurlijke materialen zoals steen en hout. Dit zorg voor veel dynamiek in de woonwijk. Eén ding is zeker; iedere woning biedt ruimte, luxe en comfort met een tuin waarin men heerlijk kan ontspannen.

Duurzaam wonen
De woningen in Thuis in Het Loo fase 4 zijn duurzaam gebouwd en volledig energieneutraal (EPC van 0). Ze zijn standaard voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming én triple glas. Zeg maar dag tegen de maandelijkse hoge energierekening!  Duurzaam, heel comfortabel en energiezuinig!

Wonen in een rustige omgeving
Thuis in Het Loo is een duurzame thuisbasis om de drukte van de stad te ontvluchten. Vanuit je woning wandel je zo de prachtige bossen van Austerlitz in. Een rondje met de hond, een hardlooptraining óf een fijne avondwandeling liggen hier letterlijk om de hoek. Daarnaast kun je voor je dagelijkse benodigdheden terecht bij de buurtsuper en de slager en is er een basisschool en kinderopvang in de buurt. Bij het plaatselijke eetcafé Ouwekamp ben je aan het juiste adres voor een kop koffie en een uitgebreide lunch. Voor wie straks weer een heerlijk avondje uit wil is Het Beauforthuis, een klein muziekpodium/theater met theatercafé, de uitgelezen plek!

Thuis in Het Loo is de jonge, frisse, duurzame én veelzijdige wijk om van te dromen!

Meer weten over Thuis in Het Loo

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden