Lokaal nieuws vrijdag 15 februari 2019 Bron: Thuis in Het Loo

BIJNA: Start verkoop fase 2b


 Binnen een aantal weken:

start verkoopfase 2b

 

Het is bijna zover! Over een aantal weken gaan de zeven vrijstaande woningen uit fase 2b online in verkoop. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 166 en 177 m² en liggen aan de rustieke bosrand van Austerlitz. Verder zijn de woningen gasloos, hebben ze diverse ruimtevergrotende optiemogelijkheden en zijn de tuinen voorzien van een luxe erfafscheiding tussen kavel en bosrand. 

Zie je jezelf al wonen in een van de klassieke, moderne of traditionele types? Met een luxe afwerking, een garage én twee parkeerplekken op eigen terrein?

Houd de website en de Facebookpagina www.facebook.com/thuisinhetloo voor de verkoop goed in de gaten! Binnenkort volgt meer informatie over de prijzen en verkoopprocedure.


Klassiek
Een huis volgens klassieke architectuur. Deze woning heeft een erker met grote, hoge raampartijen aan de voorzijde van de woning. Hier is ook over de volledige breedte een woonkeuken gesitueerd. Dit type heeft een gebruiksoppervlakte van 177m², vijf slaapkamers en twee badkamers. 

Modern

Dit type heeft veel lichtinval door de grote en hoge raampartijen. Daarnaast heeft deze woning met zij-entree genoeg ruimte door het gebruiksoppervlak van 166 m². De woning heeft vijf slaapkamers, waarvan twee op zolder. Hier is ook nog een tweede badkamer te vinden. 
 

Traditioneel
Een woning met een gebruiks-oppervlakte van 171 m², grote dakoverstekken en in de basis voorzien van een dakkapel. Dit type heeft een ruime entreehal en grote erker aan de achterzijde van de woning. Verder zijn er vijf slaapkamers, waarvan twee op zolder mét extra badkamer.Meer weten over Thuis in Het Loo

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden