Lokaal nieuws dinsdag 03 juli 2018 Bron: Thuis in Het Loo

Op naar fase 2b!

Fase 1 is in aanbouw en fase 2 bijna uitverkocht. Na de zomer verwachten we de vrijstaande woningen in de volgende fase in verkoop te kunnen brengen.  

Fase 1 is in aanbouw en fase 2 bijna uitverkocht. Op naar de volgende fase!

Fase 2b - vrijstaande woningen [NIEUW!]
Na de zomer verwachten we de 7 vrijstaande woningen van fase 2b in verkoop te kunnen brengen.

De vrijstaande woningen zijn een nieuw woningtype in Thuis in Het Loo. Er is keuze uit drie verschillende stijlen: modern, klassiek en traditioneel. De woningen liggen op ruime kavels van circa 345 tot 415 m2 en zijn prachtig gelegen met de achtertuinen tegen de bosrand aan. Met een beukmaat van 6,6 of 7,2 m2 en een woonoppervlakte van circa 165 of 170 m2 bieden ze een zee aan ruimte. Elke woning heeft een garage, die indien gewenst geheel of gedeeltelijk bij de woning kan worden betrokken en plek voor 2 auto's op eigen terrein.

Verkoopprijzen vanaf circa 650.000 v.o.n.

Lees hier de volledige nieuwsbrief met meer informatie over de vrijstaande woningen en de planning.

Meer weten over Thuis in Het Loo

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden