Lokaal nieuws maandag 02 maart 2020

Nieuwbouwwoning in Zeist en omgeving? Begin bij Molenbeek Makelaars

Nieuwbouwwoning in Zeist en omgeving? Begin bij Molenbeek Makelaars 

U zoekt een ander huis en u heeft voorkeur voor een nieuwbouwwoning? Dan bent u bij Molenbeek Makelaars aan het juiste adres. Bij diverse nieuwbouwprojecten treden wij op als verkopend makelaar en begeleiden kopers gedurende het kooptraject. Momenteel zijn de volgende projecten in de verkoop: 

Kantoor Zeist 

Mijnhardt in Zeist: 28 luxe appartementen, 19 rijwoningen, 26 twee-onder-een-kapwoningen, 2 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa. Wonen met de sfeer van vroeger en de luxe van nu. De woningen zijn er in verschillende uitvoeringen en typen; gebruikmakend van één architectonisch vocabulair. Zo wordt het plan meer dan de som van de verschillende onderdelen. 

De Groene Hoogte in Soesterberg: nieuwe woonwijk van 180 woningen die in verschillende fases worden gebouwd. Binnen De Groene Hoogte wordt een grote diversiteit aan woningtypen gerealiseerd. Opvallende architectonische kleur- en vormaccenten, verspringende woonblokjes en afwisselende materialen die passen bij de groene omgeving. Een mooie diversiteit in het groen. 

Thuis in het Loo in Austerlitz: 104 woningen gebouwd in verschillende fases. Een buitenkans aan het bos! Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin. Sommige zelfs direct aan het bos! 

Cotherweg in Langbroek: twee-onder-een-kapwoning. Deze woningen worden levensloopbestendig gebouwd en zijn in basis voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. 

Den Bergh in Soesterberg: 39 appartementen en penthouses, prachtig centraal in het dorp gelegen. Schitterende eigentijdse woningen met ruimte voor specifieke woonwensen. 

Hof van Langbroeck in Langbroek: kleinschalig plan met nog 3 bouwkavels, dé plek om uw (landelijke) droomhuis te realiseren. 

Kantoor Woudenberg 

Maarsweide in Maarsbergen: 18 vrijstaande woningen op grote kavels van ruim 600 m2 en meer, in verschillende bouwstijlen. 

Klein Huigenbosch in Woudenberg: 12 geschakelde en vrijstaande woningen nabij het dorpscentrum. 

Hoevelaar in Woudenberg: aan de oostzijde van Woudenberg verrijst een nieuwe wijk; in fase 1 (Oeverwal) worden 220 huizen gerealiseerd in alle woningtypen. 

Akkerwinde in Scherpenzeel: in deelplan De Velden worden 47 koopwoningen gerealiseerd, van tussenwoning tot vrijstaande woning. 

Klaar voor de toekomst 

Voor alle plannen geldt dat duurzaamheid en energiezuinigheid voorop staan. Voor kopers betekent dit dat hun nieuwe woning klaar is voor de energietransitie in de 21e eeuw. 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zeist.

Aanmelden